COMPLETION OF THE DANCE ART CENTER IN WARSAW 2017-2019 PROJECT

11/01/20 / Aktualności, Animacje, Kino Tańca, Konferencja 2018, Konferencja 2019, KOPRODUKCJE CST, Laboratoria, Program 2019, Warsztaty, Wystawy

The project of the Dance Art Center in Warsaw 2017-2019 has been completed. The organizers of the project did not receive a grant to continue the project in 2020-2022, therefore this project ends here in as abundant as possible from the beginning of the CST, i.e. the pilot project that started in 2016.

Below are videos summarizing our activities.

CST project directors Paulina Świecańska and Agata Życzkowska will continue their dance, performance and related arts activities in Warsaw, also at the Mazowieckie Institute of Culture, which was the seat of CST, but also elsewhere in Warsaw. However, the formula of these actions will be different.

h działań będzie już inna.

The project was run by two foundations:

Fundacja Artystyczna PERFORM i Fundacja Rozwoju Teatru ‚NOWA FALA’

We encourage you to follow our activities on the websites:

You can find a summary of our activities and memories in the videos below. See you on other projects.

2016-2019

————

Fundacja Artystyczna PERFORM

Fundacja Rozwoju Teatru ‘NOWA FALA’ / HOTELOKO movement makers

Partner projektu CST: Mazowiecki Instytut Kultury

Współpraca: Centrum w Ruchu, Fundacja Burdąg, Fundacja B’cause, Fundacja Ciało/Umysł, Fundacja Grab Art Foundation / h.art company, Fundacja Movementum/Warsaw Dance Department, Fundacja „Myśl w Ciele” / Warszawska Pracownia Kinetograficzna, Fundacja Rezonanse Kultury, Fundacja Rozwoju Tańca „Eferte” / Mufmi Teatr Tańca, Fundacja Scena Współczesna / Teatr Tańca Zawirowania, Fundacja Sztuka i Współczesność, Fundacja Sztuki Tańca, Fundacja Tradycji i Transformacji Sztuki / Teatr Tańca NTF, Fundacja UM FOUNDATION, Fundacja Wspierania Kultury Strefa ArtsInn, Stowarzyszenie „Akademia Umiejętności Społecznych”/ Teatr Limen Butoh, Stowarzyszenie i Kolektyw Artystyczny Format ZERO, Stowarzyszenie Ja Ja Ja Ne Ne Ne / TukaWach, Stowarzyszenie Strefa Otwarta / Warszawski Teatr Tańca, Stowarzyszenie Sztuka Nowa, ZASP-Stowarzyszenie Polskich Artystów Teatru, Filmu, Radia i Telewizji, Sekcja Tańca i Baletu, oraz niezależni artyści: Liwia Bargieł, Tomasz Bazan, Anna Godowska i Sławek Krawczyński, Wojciech Grudziński, Mikołaj Mikołajczyk, Ilona Trybuła.

Patronat medialny: portal taniecPOLSKA.pl, TVP Kultura, RDC, e-teatr, miesięcznik TEATR, Teatr dla Wszystkich, TANIEC, Warsawholic, Notes na 6 tygodni, Going.

Projekt współfinansowany przez m.st. Warszawa